Megújult honlapunk

Befagyasztjuk fájdalmát! Teljestest-hidegterápia -110°C-on

Magyar termék nagydíj
Bejelentkezés telefonon: 061-422-0841
Bejelentkezés telefonon: 061-422-0841

Megújult honlapunk

Kedves Látogatónk!

Amint látja, egy teljesen megújult honlap segíti Önt a Hermina Teljestest-hidegterápiás Központtal kapcsolatos információk elérésében.

Új honlapunkat a kor igényeinek megfelelően alakítottuk ki, hogy minél gyorsabban, minél teljesebb körű tájékoztatást kapjon a terápiás központunkban elérhető kezelésekről, szolgáltatásokról, az intézményünkben dolgozó szakemberekről, árainkról, illetve még egyszerűbben tudja felvenni a kapcsolatot kollégáinkkal és tudjon bejelentkezni kezeléseinkre.

Folyamatosan tájékoztatni fogjuk Önt terápiás központunk legújabb kezeléseiről, akcióiról, az intézményt érintő változásokról és fejlesztésekről.

Amennyiben biztosan nem szeretne lemaradni legfrisebb híreinkről, csatlakozzon hozzánk a Facebookon is: https://www.facebook.com/hidegkamra

Aktuális akciók

Ismerje meg a lélekre és a testre gyakorolt pozitív hatását a súlytalan, ingermegvonásos lebegésnek most akár 25% kedvezménnyel! A teljes test, beleértve a gerinc, az izületek mind tehermentesülnek, Ön csak lebeg és...

KARÁCSONYI AKCIÓ! December 2 - 20. között egy különleges akció keretében tudja megvenni teljestest-hidegterápiás bérletünket!

Szép-kártya
elfogadóhely
 
Terápiás központunk
szerződött egészségügyi szolgáltató partnere
a következő egészségpénztáraknak: