Dr. Szokolai Erzsébet bőrgyógyász

Befagyasztjuk fájdalmát! Teljestest-hidegterápia -110°C-on

Magyar termék nagydíj
Bejelentkezés telefonon: 061-422-0841

Munkatársaink

Csapatunk az Ön bőrének egészségéért

Bejelentkezés telefonon: 061-422-0841
Dr. Szokolai Erzsébet

Dr. Szokolai Erzsébet

Orvosigazgató, bőrgyógyász kozmetológus

Társalapítóként már több mint 14 éve dolgozom a PRE-Pharma Bőrgyógyászati, Kozmetológiai, Anyajegyszűrő és Lézerterápiás Centrumban bőrgyógyászként és igazgatóként. Anyajegy- és bőrrák-szűrést végzek többek között digitális dermatoszkoppal, a kozmetológia keretein belül pedig olyan modern esztétikai kezeléseket folytatok, mint mélyhámlasztás, rejuvenació, mezoterápia és ráncfeltöltés.

Az általános bőrgyógyászat mellett diplomát és gyakorlatot szereztem a lézeres terápia területén, aminek köszönhetően az esztétikai problémák megoldásában segítek a pácienseimnek. 2009 óta szintén alapítója és orvosa vagyok az első magyar Hidegterápiás Centrumnak, ahol ízületi betegségekkel, ekcémával, pikkelysömörrel és a nehezen diagnosztizálható fibromialgia tüneti kezeléseivel foglalkozunk. A Rákmentes Bőrért Alapítvány felkérésére már közel 10 éve felvilágosítást tartok a fényvédelemmel és a bőrrák-megelőzésével kapcsolatban a regionális egészségnapokon.

Betegeim bizalommal fordulnak hozzám, mert tudják, hogy nálam minden, a betegséggel, kezeléssel és tünetekkel kapcsolatos kérdésre választ kapnak.

Tanulmányok

1983 - SOTE Általános Orvos Kar: diploma
1987 - SOTE Bőrklinika bőrgyógyász-venereológia-kozmetológia szakvizsga
1983-1987 - SOTE Bőrgyógyászati Klinika, Heim Pál Kórház szakmai gyakorlat

Aktuális akciók

Ismerje meg a lélekre és a testre gyakorolt pozitív hatását a súlytalan, ingermegvonásos lebegésnek most akár 25% kedvezménnyel! A teljes test, beleértve a gerinc, az izületek mind tehermentesülnek, Ön csak lebeg és...

KARÁCSONYI AKCIÓ! December 2 - 20. között egy különleges akció keretében tudja megvenni teljestest-hidegterápiás bérletünket!

Szép-kártya
elfogadóhely
 
Terápiás központunk
szerződött egészségügyi szolgáltató partnere
a következő egészségpénztáraknak: