Dr. Vass Ilona bőrgyógyász

Befagyasztjuk fájdalmát! Teljestest-hidegterápia -110°C-on

Magyar termék nagydíj
Bejelentkezés telefonon: 061-422-0841

Munkatársaink

Csapatunk az Ön bőrének egészségéért

Bejelentkezés telefonon: 061-422-0841
Értesítést kérek a Hermina Terápiás Központ újdonságokról és elfogadom a Látogatói feltételeket
Dr. Vass Ilona

Dr. Vass Ilona

Orvosigazgató, Bőrgyógyász kozmetológus
2001. óta a Pre­Pharma Bőrgyógyászati Kozmetológiai Anyajegyszűrő és Lézerterápiás Centrum alapítója és orvosigazgatója vagyok.
Magyarországon mi végeztünk elsőként anyajegy­ és bőrrákszűrést digitális dermatoszkóppal, valamint létrehoztuk az ország első Hidegterápiás Központját, ahol nem csak bőrgyógyászti, hanem mozgásszervi betegek kezelése is folyik.
Munkám során a gyermek­ és felnőtt bőrgyógyászati betegek ellátása és a szűrővizsgálatok végzése mellett rendszeresen tartok előadásokat egészségnapokon, illetve kozmetikusok és lábápolók rendezvényein, gyakran vagyok tanácsadó a televízió és rádió bőrgyógyászati témájú műsoraiban, és írok bőrünk egészségével és betegségeivel kapcsolatos újságcikkeket. Elindulása óta vagyok szaktanácsadó a HáziPatika és az Ötvenentúl weboldalon.
Bőrgyógyászati pályafutásomat a budapesti Bőrklinikán és a Heim Pál Kórház Bőrgyógyászati Osztályán kezdtem. 1992. óta folytatok magánrendelést, ahol esztétikai bőrgyógyászati beavatkozásokat, (ráncfeltöltés, mezoterápia, fotorejuvenáció, mélyhámlasztás, stb.) és GUNA biolifting kezeléseket is végzek. 2007­-2009. között elvégeztem a CEDH által szervezett homeopátiás továbbképzést, így pácienseimnek homeopátiás készítményeket is tudok ajánlani. Rendszeresen részt veszek külföldi konferenciákon és továbbképzéseken.
Németül és angolul beszélek.

Tanulmányok

1981 ­ budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Kar
1983-­85. SOTE Bőrgyógyászati Klinika és Heim Pál Kórház Bőrgyógyászati Osztálya szakmai gyakorlat
1985 ­ Bőrgyógyászati­ kozmetológiai­ venerológiai szakvizsga

Aktuális akciók

A teljestest hidegterápia bizonyítottan segít az immunerősítésben, regenerációban, és teljesítménynövelésben, jótékony hatásai...

Aki reumás panaszokkal küzd, annak nem kell hosszan magyarázni, mit jelent egy-egy tünet- és fájdalommentes periódus.

Szép-kártya
elfogadóhely
 
Terápiás központunk
szerződött egészségügyi szolgáltató partnere
a következő egészségpénztáraknak: