Fókuszban: a test - Vitálterápia

Befagyasztjuk fájdalmát! Teljestest-hidegterápia -110°C-on

Magyar termék nagydíj
Bejelentkezés telefonon: 061-422-0841
Bejelentkezés telefonon: 061-422-0841
Értesítést kérek a Hermina Terápiás Központ újdonságokról és elfogadom a Látogatói feltételeket

Fókuszban: a test - Vitálterápia

A kozmetikai ipar számtalan kezelési módszert kínál a test formájának helyreállítására, vagy a fogyás elősegítése céljából. A kozmetikumok széles tárházával és a készülékek egész arzenáljával folyamatosan bombázzák a testük szépsége iránt elkötelezett vendégeket és a segíteni vágyó szakembereket.

Az ismert kezelések, vagy a legújabb kozmetikumok önmagukban csak ritkán hoznak sikert. Pedig a sikerorientált kozmetikusok, plasztikai sebészek és bőrgyógyászok kizárólag a látványos eredményeket tudják elfogadni. Éppúgy, mint vendégeink: az idejét múlta kezeléseket és a méregdrága szemfényvesztést csak egyszer próbálják ki…

Vitálterápia

A Dr. Derm Equipment® legsokoldalúbb készülékének kifejlesztése során a test alakjának természetes módon történő átformálását tűzzük ki célul. Az új készülék az élettani működések intenzív befolyásolásán keresztül mélyreható változást idéz elő a zsírszövetben és a kötőszövetben, ezáltal néhány kezeléssel látványos és tartós eredményt ér el.

A készülék a legkorszerűbb kezelési módszereket vonultatja fel, hogy a szervezet biológiai mechanizmusait hatékonyan tudja befolyásolni. A vitálterápia célja az anyagcsere folyamatok ideális arányú élénkítése, a lebontó és építő folyamatok törékeny egyensúlyának biztosítása mellett. Ez a finomra hangolt odafigyelés garantálja Önnek a szervezet minimális megterhelése mellett elérhető maximális sikert.

Mikor NEM alkalmazható a CAVital testkezelés

 • pacemaker, fém implantátum esetén
 • terhesség ideje alatt
 • lázas állapotban
 • daganatos betegségek esetén
 • trombózis, trombózishajlam esetén
 • a kezelendő bőrfelületet érintő fertőzés esetén
 • érgyulladás esetén
 • vérzékenység esetén
 • nyirokrendszer gyulladásos folyamata esetén
 • vese, máj, sziv elégtelen működése esetén

A kezelésekről bővebben...

Mi az oka a cellulit kialakulásának?

A cellulit a környező kötőszövetek által határolt zsírsejttömeg. A zsír- és kötőszövet mennyisége megnő ebben a szövetszerkezetben, így tapintható csomók alakulnak ki és gödröcskék válnak láthatóvá a bőrön.

Hogyan segít a Vitalterápia?

A rádiófrekvencia használatával az energia egyenletes területen melegíti az irhát és a bőralját, miközben a bőrfelület kevésbé melegszik fel. A természetes szöveti ellenállásnál keletkezett hőt az áramlás belsejében egy elektromos erőtér biztosítja. Testkezelésnél a bevezetett rádiófrekvencia energia fokozza sejt belsejében az oxigén szétterülését és felmelegíti a zsírszöveteket akár kb. 70 C fokra, kb. 5-15mm mélységig.A testben a zsírsejtek ellenállása legmagasabb, így a természetes szöveti ellenállás miatt az elektromos áram hatására jelentős hő  ( 60-70 C˚) keletkezik, amely a zsírszöveteket bontja, majd a salakanyag a nyirokrendszeren keresztül távozik. A kezelést kúraszerűen heti rendszerességgel javasoljuk, s a kezelés eredménye már az első alkalommal centikben mérhető.  Egy kúra ideje 6-10 alkalom.

 • vákuummasszázs (W-modul)
 • rádiófrekvenciás kezelés (R-modul)

HeptaFlower® Unipolar kezelőfej

A testzsír csökkentéséhez, a helyi fogyasztáshoz és alakformáláshoz az unipoláris HeptaFlower kezelőfejet használjuk. Ekkor a kezelőfelület 7 kerámia elektródjának mindegyike unipoláris elektródaként, hétszeres hatékonysággal juttatja a rádiófrekvenciás áramot a mély rétegekbe. E módszernél a rádióhullámok a 7 aktív pólus és a kezelt terület közelében elhelyezett passzív elektróda között áramlik, áthatolva a kezelt terület alatti bőrrétegeken. A computer által vezérelt hullámok a kötőszöveti szeptumok detoxikációját segítik elő, így a narancsbőr és a cellulites csomók keletkezésének legfőbb okát, a szeptumok elsalakosodását akadályozzuk meg. A septoDetox kezeléssel tehát a gyökereknél írtjuk ki a cellulitproblémát.

HeptaFlower® Hexapolar kezelőfej

A bőr feszsítéséhez, a striák és a lágyabb cellulit kezeléséhez a hexapolaris Heptaflower kezelőfejet használjuk.

Ekkor  a rádióhullámok a kezelőfej felületén található 7 pólus között áramlanak, mégpedig úgy, hogy a körben elhelyezkedő 6 kerámia elektróda és a központi, nagy méretű elektróda között hat bipoláris áramkört hoznak létre. A kezelőfej így hat bipoláris elektróda együttes használatához hasonló hatást hoz létre.

Az unipoláris kezelésnél a mélyre hatoló rádiófrekvenciás áram a zsírszövet sejtjeinek felmelegedését, a zsír feloldását eredményezi. A hexapoláris kezelés sikeresen veszi fel a harcot a cellulit egyik legfontosabb oka, a szeptumok elsalakosodása ellen. A dermalis rétegekben és a kötőszövetekben keletkező hő kollagén rostokat megfeszítő, azonnali „shrinking” hatására a szövetek megnyúlását ellensúlyozza. A termális hatás a kollagén képződést is stimulálja, hosszú távon javítja a bőrszerkezetet. A súlyfelesleggel küzdő pácienseken látványos alakformáló hatást érhetünk el a kezeléssel, cellulit esetén pedig a bőrkisimító hatás érvényesül.

A „W-mdul” pulzáló vákuummal történő nyirokmasszázsra szolgál. Az állítható hullámzású negatív nyomás kíméletesen bánik a bőrrel, s a vákuumszívás gyengülő fázisában a kezelőfej könnyen siklik a bőrfelületen. A szövetkímélő vákuummasszázst a Dr Derm Equipment által több mint egy évtizede kifejlesztett vacucontrol automatika garantálja. A készülékbe programozott vákuumerősséget a vacucontrol állandó szinten tartja, így a bőr túlzott megterhelésétől, elcsúfító bevérzésektől vagy késői szövődményektől nem kell tartani. A pulzáló vákuum beindítja a szövetközti folyadék áramlását, a salakanyagok zsír távozását a szövetekből. A nyirok áramlása a nyirokutak mentén 40-70-szeresére gyorsul, majd a nyirokcsomókon és a nagy összegyűjtő nyiroktörzseken keresztül a véráramba jut. Végül a vesék választják ki a folyadéktöbbletet és a salakanyagokat, így szabadítva meg a szervezetet a felesleges folyadéktól.

Mely testtájak kezelhetőek?

Elsősorban a has, a fenék, valamint a combok külső és belső felén kialakult cellulit csökkentésére és eltávolítására fejlesztették ki az eljárást. Ezen felül alkalmas a felkar, valamint a deréktáj megereszkedett bőrének feszesítésére is.

Mit fogok érezni a kezelés alatt?

A vákuumos fejekkel végzett kezelés intenzív masszázsérzetet kelt. A rádiófrekvenciás kezelőfej alkalmazásánál pedig kellemes melegérzet alakul ki a kezelt területen.

Mire számíthatok a kezelést követően?

Kötőszöveti elváltozások hatására kialakult narancsbőr kisimul, így bőre feszesebb, selymesebb tapintású lesz. A centiméterekben mérhető változásnak köszönhetően alakja karcsúbbá, vonalai finomabbá válnak. A kezelések eredménye egyénileg eltérő.

Kiemelten fontos a napi 3 liter folyadék elfogyasztása a kúra alatt, mivel az egyébként kötött formában jelenlévő méreganyagok ennek hiányában nem tudnak kiürülni a szervezetből.

Szép-kártya
elfogadóhely
 
Terápiás központunk
szerződött egészségügyi szolgáltató partnere
a következő egészségpénztáraknak: