Miért jó nőknek is a teljestest-hidegterápia?

Befagyasztjuk fájdalmát! Teljestest-hidegterápia -110°C-on

Magyar termék nagydíj
Bejelentkezés telefonon: 061-422-0841
Bejelentkezés telefonon: 061-422-0841

Miért jó nőknek is a teljestest-hidegterápia?

Sokan még mindig felkapják a fejüket arra, ha meghallják, hogy -110 ºC-os kamrába kell bemenni, akár csak néhány percre is. Pedig ez a gyógymód már több, mint 30 éves múltra tekint vissza, és Magyarországon is kb. 8 éve elérhető.

Mire jó a teljestest-hidegterápia?

Elsősorban ízületi betegségek, rheumatoid arthritis, Bechterew-kór, vagy pikkelysömör, krónikus ekcéma, alvászavar, depresszió,stb. kezelésére, sportteljesítmény növelésére  alkalmazzuk, de ezen felül sokféle pozitív élattani hatása is van.

Mi az, ami arra késztethet egy nőt, hogy kitegye magát ennek az extrém hőmérsékletnek, ha egyébként egészséges és nem élsportoló?

A -60 ºC-os előkamrában eltöltött fél perc és a -110 ºC-ban eltöltött 2-4 perc alatt a bőr hőmérséklete +5 ºC-ra hűl le. Erre a pozitív sokkhatásra a szervezet az erek átmeneti összehúzódásával reagál, de közvetlenül a terápia után ereink erősen kitágulnak. A bőr kapillárisai mindjárt az eredeti állapot négyszeresére. És mit jelent ez a bőrünknek? Több oxigénhez, táplálékhoz jut, ami segít abban, hogy üdébb, feszesebb, élettel telibb legyen. És nem csak az arcunkon, hanem egyszerre az egész testünkön! Ha a kezelés után használjuk bőrtípusunknak megfelelő testápolónkat, arckrémünket, tovább fokozhatjuk a hatást.

Ha belegondolunk, már ez megéri azt a pár perces hidegélményt!

És ha ehhez hozzátesszük, hogy a hidegben elégetett kalóriák miatt beindul a fogyás, és  hozzátesszük, hogy a hidegkamrás kezelés után kb.20 perces kardioedzésre van lehetőség, ½ óra alatt már sokat tettünk egészségünkért.

A kezelés után nő a fizikai és a szellemi teljesítményünk, javul a koncentrációs készségünk, üdébben, frissebben láthatunk hozzá teendőinkhez. És az este pihentetőbb, mélyebb alvást hoz.

Szép-kártya
elfogadóhely
 
Terápiás központunk
szerződött egészségügyi szolgáltató partnere
a következő egészségpénztáraknak: