GUNA mozgásszervi fájdalomcsillapítás

Befagyasztjuk fájdalmát! Teljestest-hidegterápia -110°C-on

Magyar termék nagydíj
Bejelentkezés telefonon: 061-422-0841

Szolgáltatásaink

Terápiás központunk széleskörű terápiás szolgáltatáspalettával áll a betegséggel küzdők és sportolók rendelkezésére.

Bejelentkezés telefonon: 061-422-0841
Értesítést kérek a Hermina Terápiás Központ újdonságokról és elfogadom a Látogatói feltételeket

GUNA mozgásszervi fájdalomcsillapítás

Kopásos, gyulladás, túlerőltetés, sportsérülések során fellépő izom-illetev idegi eredetű fájdalom csökkentésében segít.

GUNA rövid bemutatása: az olasz GUNA cég több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik a gyógyszer , kozmetikumok és orvostecnikai eszközök kutatásában és gyártása terén. A GUNA kutatási Központ és a hozzá kapcsolódó Milánói egyetemi tanszék kutatói munka eredményeképpen kifejlesztette Guna Pain Management Injektálható készítmények új megoldást jelentenek az izületek terápiájában, az artrózis és a izomfájdalmak kezelésében.

Alapelvei:

  • az emberi természetes folyamatok megértése, finom befolyásolással történő helyreállítása
  • természetes hatóanyagok felhasználása
  • mellékhatások minimalizálása, hatékonyság

A GUNA MD izületi fájdalomcsillapításhoz használható kollagén tartalmú steril injekciós készitmény. 2 ml-es ampullában kapható -a készitmény kollagént, izotóniás oldatban vizet és segédösszetevőket tartalmaz. Ez utóbbi összetevők természetes ásványi és növényi anyagok, amelyek lehetővé teszik a kollagén kedvezőbb és jobban fokuszált bejutattását.

-csak orovs által alkalmazható, az érintett területet akupunktúrás pontok,  periarticularis, intraarticularis és intradermális  területek szúrásával kezeljük. A készítmény más steril oldatokkal kombinálható, vagy magukban is alklamazható.

A készítmény célja:

  • javítsa annak az anatómiai szerkezetnek a szövettani felépülését, amelybe, illetve a felszínére a GUNA MD fájdalomcsillapító injekciót adják
  •  a kollagén által biztosított mechanikai támogatást nyújt, hatékony és természetes állványzatot képez. Amely világosan látható pozitív hatást gyakorol az izületi hipermobilitásra, a mozgásokra, a fájdalomra és az életminőségre.
  • a GUNA MD készítmények a kollagén mellett izárólag csak természetes összetevőket tartalmaznak nemcsak a fájdalmat csillapítja hanem az izületi stabilitást is.

A kezelés hetente- kéthetente  történik,  4-6 alkalommal.

Amennyiben bármi kérdése lenne, vagy hívjuk vissza Önt, akkor kérem írjon nekünk erre a linkre kattintva vagy hívjon minket ezen a telefonszámon 061-422-0841.

MD-HIP (csípő)

Kollagén +kálcium-foszfát

Javítja a csípőizület mobilitását, segíti a terület izmainak feszítése, enyhíti a helyi, valamint az ízület mozgása vagy rossz tartás miatt keletkező fájdalmat.

MD-ISCHIAL (nervus ischiadicus)

kollagén+rododendron

Javitja a láb mobilitását, a lábizmok feszítését segíti, enyhiti a hosszú inaktív időszak után megmozdított lábban keletkező fájdalmat

MD-KNEE (térd)

kollagén+árnika

Javítja a térd mobilitását, segíti az izmok feszítését, enyhiti a láb és a térd mozgása közben keletkező fájdalmat.

MD-LUMBAR (lumbális)

kollagén+nagylevelű csodamogyoró

Segíti az  ágyéki régió mobilitását, segíti a lumbosacrális terület izmainak feszítését, segít a lumbális izomszövet támogatásában, enyhíti a helyi a nyugalmi, valamint a mozgás és a helytelen tartás miatt kialakuló fájdalmat.

MD-NECK (nyak)

kollagén+kovasav

Javítja a gerincoszlop nyaki szakaszának mozgását elősegíti a nyakizomzat feszítését, támogatja a nyaki izomszövetet, enyhíti a nyaki gerincoszlop mozgásai miatt kialakuló fájdalmat

MD-SHOULDER (váll)

kollagén+nőszirom

Javítja a váll- és a karizület mobilitását, segít az izomszövet támogatásában, enyhíti a helyi és a mozgás miatt kilakuló fájdalmat.

MD-SMALL JOINTS (kisizületek)

 

kollagén+ ibolya

Javítja a kéz a láb és a boka kisizületeinek mobilitását, enyhíti a fájdalmakat

MD-THORACIC (thorax)

kollagén+poloskafű

Javítja a thoracális gerincszakasz mobilitását izmok feszítését, segít támogatni az izomszövetet a rossz testartással összefüggő zavarok esetén enyhíti a mozgás és a rossz testtartás miatti fájdalmakat

MD-MATRIX (extracelluláris mátrix)

kollagén3citromsav, nikotinamid

Erősíti a kollagénbarriert tartalmazó mátrixszöveteket, a szabad gyökök elleni védőgátként hat.

MD-MOSCLE (izmok)

kollagén+ orbáncfű

Fokozza az izomrelaxációt és-működést, segíti a rossz testtartással kapcsolatos zavarok esetén, javítja az izületi mobilitást, enyhíti a fájdalmat.

MD-POLY (izületek)

kollagén+harmatfű

Javítja az izületi mobilitást, segít támogatni az izomszövetet, a rossz testartással összefüggő zavarok esetén, enyhíti a helyi, valamint az izületi mozgás vagy a helytelen tartás miatt kialakuló fájdalmat.

MD-NEURAL (idegek)

kollagén+sártök

Erősíti a perineuralis kollagénszerkezetet, enyhíti a lokális idegfájdalmat.

MD-TISSUE (lágy szövetek)

kollagén+ aszkorinsav,magnézium-glükonát, piridoxin-hidroklorid, riboflavin, tiamin-hidroklorid

A szabad gyökök elleni védőgátként hat, ellensúlyozza a kötőszövet élettani öregedését.

Kezeléseinkkel Önnek is segíthetünk!Kérjen időpontot terápiás központunkba!
Szép-kártya
elfogadóhely
 
Terápiás központunk
szerződött egészségügyi szolgáltató partnere
a következő egészségpénztáraknak: