Terápiás központunk szolgáltatásai

Befagyasztjuk fájdalmát! Teljestest-hidegterápia -110°C-on

Magyar termék nagydíj
Bejelentkezés telefonon: 061-422-0841

Szolgáltatásaink

Terápiás központunk szolgáltatásainak listája

Hidegkamra - teljestest hidegterápia

A szervezetre ható hidegsokk következtében csillapodnak a fájdalmak és beindulnak az immunrendszer öngyógyító, gyulladáscsökkentő folyamatai. Reuma és egyéb ízületi betegségek, krónikus ekcéma, pikkelysömor, sportsérülések és sok további probléma esetén hatásos.

Antigravitációs futópad - AlterG

Hogy milyen lenne 10-30 kg-mal könnyebben futni, mozogni? A NASA által kifejlesztett és szabadalmazott futópad segítségével akár 80%-kal könnyebben, ezáltal az ízületeinek megterhelése nélkül, fájdalom nélkül futhat.

Nyirokmasszázs, hullámmasszázs

Duzzadt boka, lábfej? Narancsbőr? A nyirokmasszázs hatékonyan csökkenti a nyirokpangás által okozott tüneteket. A speciális készülékkel aktiváljuk a nyirok keringést, ezzel beindul a szervezet méregtelenítő folyamata.

Masszázs

A masszázzsal betegségeket előzhetünk meg, és az egészségünket őrizhetjük meg. 

Bőrgyógyászat

Bőrgyógyász szakorvosaink több-tízéves tapasztalat birtokában, és a legkorszerűbb diagnosztikai berendezések segítségével diagnosztizálják és kezelik bőrproblémáit.

Reumatológia

A reumatológia a mozgásszervek megbetegedéseivel foglalkozik. Ízületi fájdalmak, gerincpanaszok, köszvény, nyak-, hát-, derékfájdalom, Bechtew-kór vagy bármely egyéb reumatológiai prolémára utaló panasz esetén reumatológus szakorvos felkeresését javasoljuk.

Gyógytorna és manuálterápia

Az általunk alkalmazott gyógytorna kezelések olyan mozgásterápiák, melyek segítségével a megbetegedett vagy sérült testrészek fájdalommentességét és mozgáskészségét állítjuk helyre.

Float spa - lebegőkabin

A relaxáció egy új dimenziója. Az lebegőkabinban tapasztalható ingermegvonásos terápia növeli a kreativitást, csökkenti a depressziót és a szorongást, a lebegőkabinban használt  40 %-os sóoldatban történő lazítás pedig segít enyhíteni az izomfájdalmakat.

Lézerterápia

Gyulladt ízület és mozgásszervi panaszok kezelését reumatológus kollégánk sok éves szakmai tapasztalattal végzi lágylézer készülék segítségével.

Bejelentkezés telefonon: 061-422-0841
Értesítést kérek a Hermina Terápiás Központ újdonságokról és elfogadom a Látogatói feltételeket
Szép-kártya
elfogadóhely
 
Terápiás központunk
szerződött egészségügyi szolgáltató partnere
a következő egészségpénztáraknak: