Hidegkamra fáradtság ellen!

Befagyasztjuk fájdalmát! Teljestest-hidegterápia -110°C-on

Magyar termék nagydíj
Bejelentkezés telefonon: 061-422-0841
Bejelentkezés telefonon: 061-422-0841

Hidegkamra fáradtság ellen!

Egész héten nagyon sokat dolgoztunk. Pénteken már alig vártam a két órát. Utána már csak 2 e-mail németül, meg az egyik üzlettársunk is írt valamit angolul. Kész! Megyek haza. És akkor kiderült, hogy a „hidegkamrázást” beszéltünk meg a lányokkal. ( -60 ºC fél perc, -110 ºC 2-3 perc, utána fél óra kardioedzés). Én nem megyek. Otthon még egy cikket is meg kell írnom, ami ma, 8-án határidős. És fáradt is vagyok, az agyam helyén füst van. Nem megyek sehova!!!

A lányokkal ez nem megy. Akkor mi sem megyünk, megbeszéltük, ezt hogy képzeled? Az a cikk jó lesz hétfőre is, már úgysincs senki a szerkesztőségben. Ez igaz. 20 perc után feladtam. Na jó, indulok.
A Hermina Terápiás Központban kedvesek, kiadják az öltözőszekrény kulcsát, átöltözöm. Vastag zokni, edzőcipő, fürdőruha. Kiveszem a kedvenc fülbevalómat, lehúzom a gyűrűket, leveszem a nyakláncot. Van még rajtam valami fém? Nincs. Jöhet a szájmaszk, a sapka, és legvégül a kesztyű. A vérnyomásom rendben, mehetünk, irány a Hidegkamra, a teljestest-hidegterápia.

Gergő kinyitja az ajtót, hideg pára jön ki. Belépünk a – 60-ba, ez nem is olyan hideg. Az ablakon keresztül int, hogy letelt a fél perc, mehetünk tovább. A-110 már más kategória, de ez is jobb, mint amit elképzelnél. Négyen vagyunk benn. Szól a zene, sétálunk körbe-körbe, közben megbeszéljük, ki mit csinál holnap. Elvégre szombat lesz. (Nekem ott a cikk! Elmegy vele az értékes délelőtt. )  Mire csípni kezdi bőrömet a hideg, Gergő beszól a hangszórón keresztül, hogy letelt 3 perc. Nekem ennyit írtak elő. A visszaút is a -60-on át vezet, és már kinn is vagyunk. Mindenkinek egyszeriben nagyon jó kedve támad. Lehet, hogy csak azért, mert megúszta? Kibírta? Elárulom, hogy nem.  Elmondták, hogy több más hasznos hormon mellett endorfin szabadul fel a szervezetben, innen a jókedv. És még egy tábla csokit sem kellett megennem!

Felveszünk egy-egy pólót, és irány ez emeleti konditerem. Fél óra a biciklin, közben traccsparti. Hamar elment az idő, végre mehetünk haza. Valahogy már nem is olyan sürgős. Kicsit még edzek az ellipszis gépen, azt szeretem. Gyógyteát is kapok. Aztán megkérem, hogy masszírozzák meg a hátamat. Érdekes, most nem fáj a lapockám melletti izom.

Mire hazaérek, régen besötétedett. Ilyenkor már aludni kellene, de most nem is vagyok fáradt. Mi lenne, ha megírnám a cikket? 10-re kész lett, nem megy el szombat délelőtt. És olyan mélyen alszom, mint talán még soha.

Vica, egy elfoglalt nő

Szép-kártya
elfogadóhely
 
Terápiás központunk
szerződött egészségügyi szolgáltató partnere
a következő egészségpénztáraknak: